Nike Nike Air Max 90 Essential Blauw Gratis Verzending Laagste Prijs Lage Prijs Te Koop Goedkope Klaring GMZggc

35KsOosHDx
Nike Nike Air Max 90 Essential Blauw Gratis Verzending Laagste Prijs Lage Prijs Te Koop Goedkope Klaring GMZggc
Nike Nike Air Max 90 Essential Blauw Gratis Verzending Laagste Prijs Lage Prijs Te Koop Goedkope Klaring GMZggc Nike Nike Air Max 90 Essential Blauw Gratis Verzending Laagste Prijs Lage Prijs Te Koop Goedkope Klaring GMZggc Nike Nike Air Max 90 Essential Blauw Gratis Verzending Laagste Prijs Lage Prijs Te Koop Goedkope Klaring GMZggc Nike Nike Air Max 90 Essential Blauw Gratis Verzending Laagste Prijs Lage Prijs Te Koop Goedkope Klaring GMZggc Nike Nike Air Max 90 Essential Blauw Gratis Verzending Laagste Prijs Lage Prijs Te Koop Goedkope Klaring GMZggc Nike Nike Air Max 90 Essential Blauw Gratis Verzending Laagste Prijs Lage Prijs Te Koop Goedkope Klaring GMZggc
Nederlands NL
|
English EN
|
login reseller
Mobile
Accessories Audio Cases Charging Screen Protection Sleeves
Sports
Accessories Audio Xsensible 10095 Wijdte H Te Koop Groothandelsprijs Limited Edition Goedkope Prijs UXs1QSck
Biking Indoor Biking Powermeters Running Sensors
Accessories Cases Tory Burch FLEMING STUD FLAT Schoudertas Grootste Leverancier warm Goedkope Verkoop Pick Een Best 1EeSubWEij
Kiosks Mounts
Laura Vita BLAISE 02 Bruin Korting Ebay Kopen Goedkope Top Kwaliteit Goedkope Geweldige Prijs cLa6tCK0KB
Nieuw Met Mastercard Goedkope Online AS98 Sandalen met schacht Amazon Goedkope Prijs Kortingen Online Te Koop pUGwP5l
Nieuws

Reseller worden?

meer informatie
2vAWnPeQEi Boston Cuir W Bruin Betalen Met Paypal Online yoNAIRCOy
De beste Chinese webshops! Uitgekozen op betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod!
Klaring Raden Merel By Frederiek Handtassen Nova Bag Beige Uitlaat Met Mastercard nieuwe Zoeken Naar Echt Te Koop 1zdq6MgU
Twitter
Whatsapp
» Kennisbank » Importeren uit China

Inhoudsopgave [ verbergen ]

Shoppen op een Chinese marktplaats is goedkoop! Toch is het wel belangrijk om je goed in te lezen voordat je iets koopt. Je zult merken dat er verschillende aandachtspunten zijn. In dit artikel vertellen wij je waar je op moet letten voordat je een artikel importeert uit China.

Hoe zit het met garantie?

Als je in China een artikel besteld en het gaat een maand later kapot dan is het niet altijd makkelijk om aanspraak te maken op garantie. In Nederland is dit allemaal bij wet voor jou vastgelegd. In China werkt dit anders. Hier zijn reviews de beste graadmeter. Lees de reviews en kijk of een aanbieder zijn afspraken rondom garantie nakomt.

Wanneer je iets besteld in China dan hangt het af van de waarde van je bestelling of je belasting moet betalen. Bij een waarde tot 22 euro zonder vervoerskosten en verzekeringskosten hoef je geen douanerechten of omzetbelasting af te dragen. Je kan een bestelling van 10 euro dus zonder bijkomende kosten op laten sturen.

Heeft het gekochte product een waarde die ligt tussen de 22 – 150 euro dan ben je verplicht om 21% btw te betalen. Je hoeft hierover geen invoerrechten te betalen.

Een bestelling met een waarde van 150 euro of meer wordt vermeerderd met btw en invoerrechten. Bestel je twee producten dan betaal je belasting over het hele pakket. Stel je besteld een product van 20 euro en een product van 250 euro dan heeft het pakket een waarde van 270 euro. Je betaald dan belasting over die 270 euro.

Het kan dus raadzaam zijn om verschillende bestellingen te plaatsen. Let dan wel op dat ze een ander airwaybillnummer krijgen en een eigen factuur, zo wordt er per pakket bekeken en kan je ervoor zorgen dat je minder of geen belastingen betaald.

Tot slot kan je te maken krijgen met inklaringskosten. Dit zijn kosten die de verzender van de pakketjes in rekening brengt omdat ze bij jou belasting in rekening moeten brengen. Deze kosten verschillen per koeriersdienst en variëren in prijs. Ze zijn over het algemeen niet hoger dan 25 euro.

+31(0)168-329331
inloggen | registreren | Tory Burch Fleming small convertible shoulder bag De Goedkoopste Goedkope Online PUKLf
+31(0)168-329331
Wat wilt u kopen?
Offerte aanvragen
De schaarhoogwerker Genie GS2032 is geschikt voor de bouw, onderhoud en installatie werkzaamheden zowel binnen als buiten. De schaarhoogwerkers zijn voorzien van een scheefstandbeveiliging, waardoor een stabiel en veilig werkplek op hoogte gegarandeerd wordt. Voor verharde en vlakke vloeren. Het uitschuifplatform geeft enige reikwijdte. Alle functies, ook rijden en sturen, zijn vanaf het werkplatform te bedienen zodat deze machine uitermate geschikt is voor werkzaamheden waarbij men zich snel moet kunnen verplaatsen. Alle electrische schaarhoogwerkers hebben non- marking banden en laten geen sporen achter op vloeren. Het voordeel van het werken met een schaarhoogwerker is dat door de relatief simpele constructie de hoogwerker een laag eigen gewicht heeft en eenvoudig te bedienen is. De schaarhoogwerker heeft meestal een groter werkplateau met een hogere draagcapaciteit dan een telescoop of knikarm hoogwerker waardoor er meer langwerpig/zwaar materiaal omhoog kan worden gebracht.

Specificaties

Werkhoogte 7.90 meter
Werkbak afmeting 0.81 x 2.26 meter
Eigen gewicht 1825 kg
Platform hoogte 5.90 meter
Lengte 2.44 meter
Gewicht werkbak 363 kg
Breedte 0.81 meter
Aandrijving Accu
Hoogte 2.13 meter
Draaicirkel 2.13 meter
Rijsnelheid 3.5 kph
Helling 30 %
Maria Mare MELI Sandalen Verkennen Online Korting Voor Goedkope KVD1sgs0v

Kenmerken:

Offerte aanvragen

Er is iets mis gegaan met verzenden, probeer het alstublieft opnieuw.
Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Offerte aanvragen

Contact

tel: +31(0)168-329331

Contact

Neem online contact met ons op door een mail te sturen naar [email protected]

U krijgt altijd binnen 24 uur reactie!

Bestelmuziek.nu nieuwsbrief

Gratis nieuwsbrief?

Ruim 3500 mensen gingen u voor!

Klantenservice
Bestelmuziek